Les Misérables


Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen.

Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi mântuire. Jackman este Jean Valjean, puşcăriaşul veşnic vânat de nemilosul poliţist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Amanda Seyfried), fiica lui Fantine (Anne Hathaway), vieţile lor se vor schimba pentru totdeauna.





Hugh Jackman în Les Misérables


Russell Crowe în Les Misérables
Les Misérables


Cel mai longeviv muzical din toate timpurile va avea premiera în România pe 25 ianuarie 2013, când spectatorii români vor avea ocazia să trăiască o experienţă cinematografică unică alături de o constelaţie de staruri care vor interpreta unele din cele mai îndrăgite şi mai cunoscute melodii din lume precum “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” şi “On My Own.”


Anne Hathaway - I Dreamed a Dream

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...